ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ !!!!

Φαίνεται οξύμωρο στην θέση του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” να βρίσκεται κάποιος που να σας λέει “Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ” !!!

Μπορεί να κάνει την διαφορά ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!

Θα εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε !

Υπάρχουν κάποιοι ΣΤΟΧΟΙ !!! Στόχοι ΚΟΙΝΟΙ σε όλους τους ανθρώπους ! Στόχοι που για να επιτευχθούν χρειάζεται δράση δηλαδή κινητοποίηση και κόπος, χρειάζεται δαπάνη δηλαδή ξόδεμα χρημάτων, χρειάζεται χρόνος δηλαδή διάθεση της ξεκούρασης μας για την επίτευξη του στόχου !!

ΟΛΟΙ μα ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ θα σας πουν ότι στην περίπτωση όπου οι ΣΤΟΧΟΙ αφορούν κάτι το μεγαλεπήβολο τότε χρειάζεται ΟΜΑΔΙΚΗ προσπάθεια !

Καμία αντίρρηση ! Ομαδική μεν !! Αλλά όχι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ συντονισμένη από ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ , είτε αυτός λέγεται Σϋλλογος, Ένωση, Συναλληλία, Ίδρυμα !!

Να δώσουμε απτό, συγκεκριμένο παράδειγμα !!

Θέλουμε για παράδειγμα να βοηθήσουμε την Εξωτερική Ιεραποστολή !! Ασφαλώς και μπορεί κάποιος να θελήσει να κατέβει στην Αφρική και να βοηθήσει με την προσφορά προσωπικής εργασίας ! Οι περισσότεροι προτιμούν όμως να δώσουν κάποια χρήματα ! Που και αυτά είναι μέρος του κόπου τους που κατέβαλλαν εξασκώντας το επάγγελμα τους !!

Δύο είναι οι επιλογές !! Είτε να ψάξει και να βρει ο ενδιαφερόμενος κάποιον Ιεραποστολικό Σύλλογο και να δώσει εκεί τα χρήματα του, προκειμένου ο Σύλλογος αφού συγκεντρώσει ένα ποσό να τα διαθέσει σε ένα συγκεκριμένο έργο που επιτελείται σε κάποια από τις Μητροπόλεις του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, είτε να βρει κάποιος απευθείας έναν Ιερέα, έναν ιθαγενή Ιερέα και να τα δώσει ΑΜΕΣΑ σε αυτόν, χωρίς τη διαμεσολάβηση κάποιου Ιεραποστολικού Συλλόγου, Συναλληλίας, Ένωσης, Σωματείου, Ιδρύματος ή Οργανισμού !!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστεύουμε – έχοντας μια πολύ μεγάλη εμπειρία σε Φιλανθρωπικό και Ιεραποστολικό Σωματείο – ότι είναι προτιμότερο να διαθέτει κανείς τα χρήματα ΜΟΝΟΣ του ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στον ιθαγενή Ιερέα !!

Θα ρωτήσετε γιατί …

Απλή η απάντηση ! Οι περισσότεροι Σύλλογοι, Ενώσεις, Ιδρύματα έχουν ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ !! Ενοίκια του χώρου των γραφείων και αποθηκών, έξοδα μισθοδοσίας και ασφάλισης των υπαλλήλων που απασχολούν για την επιτέλεση του σκοπού αυτού, και ένα σωρό άλλα μικρότερα και μεγαλύτερα έξοδα !!

ΔΕΝ λέμε ότι αυτό ισχύει σε ΟΛΟΥΣ !! Αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία καλώς ή κακώς αυτή είναι η πραγματικότητα !!

Επομένως ο οβολός του απλού ανθρώπου που δίνεται σε έναν Σύλλογο, σε έναν οποιοδήποτε Σύλλογο, Σωματείο, Συναλληλία κλπ κλπ συγκεντρώνεται και από το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί ΠΡΕΠΕΙ να καλυφθούν ΚΑΙ τα παραπάνω λειτουργικά έξοδα που είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου !!

Προφανώς λοιπόν ΔΕΝ θα διατεθεί ΟΛΟ το ποσό που συγκεντρώθηκε για ένα Ιεραποστολικό στην προκειμένη περίπτωση Σκοπό στην συγκεκριμένη Δράση ΑΛΛΑ αφού απομειωθεί εξαιτίας των συγκεκριμένων λειτουργικών εξόδων !!

ΑΝ όμως κάποιος ή και ΟΛΟΙ διαθέτουν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ το ποσό αυτό στην συγκεκριμένη ΔΡΑΣΗ παρακάμπτοντας τον Σύλλογο, την Ένωση , την Συναλληλία κλπ κλπ τότε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό που διαθέτει , αυτός ο κάποιος , πηγαίνει ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ στον συγκεκριμένο Ιεραποστολικό σκοπό !!!

Έτσι πιάνει νομίζουμε ΤΟΠΟ !!! Και έχει και περισσότερη ΟΥΣΙΑ !!

ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΕΝ γίνεται αυτό σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις !!!

ΑΣΦΑΛΩΣ αν υπάρχει ένα Σωματείο, ή Ένωση που διαχειρίζεται ένα Ορφανοτροφείο, Γηροκομείο, Άσυλο, Θεραπευτική Μονάδα τότε και ΑΣΦΑΛΩΣ πρέπει να δοθούν χρήματα ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στον Σύλλογο για τον μισθό των Νοσηλευτών, Ιατρών, Νοσοκόμων, Καθαριστριών, Μαγείρων κλπ κλπ !!

Αλλά στην περίπτωση ενός Ιεραποστολικού Συλλόγου πιστεύουμε ότι υπάρχει και η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ που σας προτείνουμε !!

Και είναι η ΛΥΣΗ , η ΕΠΙΛΟΓΗ που ως Ιδρυτικά Μέλη του Φιλανθρωπικού και Ιεραποστολικού Σωματείου “ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ” έχουμε προκρίνει !!

Εξηγούμε !!

Θα μπορούσαμε να σας λέγαμε όπως σχεδόν ΟΛΟΙ οι ανάλογοι Σϋλλογοι !! Δώστε μας χρήματα να τα συγκεντρώσουμε και να τα στείλουμε στους Πατέρες στην Αφρική !!

ΟΧΙ !!! Εμείς προκρίνουμε να σας λέμε !!!

Αυτές οι ανάγκες !! Δώστε ΕΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στον ιθαγενή Ιερέα όσα χρήματα ΕΣΕΙΣ κρίνετε ΧΩΡΙΣ την δική μας διαμεσολάβηση !!!!

Πως γίνεται αυτό !!

Εμείς εδώ στον ΠΡΟΜΑΧΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ σας παρουσιάζουμε όχι μία ή δύο ή τρεις ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ περιπτώσεις ΕΜΠΕΙΡΙΣΤΑΤΩΝ Ιερέων σε Μητροπόλεις της Αφρικής που έχουμε ελέγξει !!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ σας λέμε εμπιστευτείτε μας και δώστε !! ΟΧΙ !!

Σας λέμε να επικοινωνήσετε ΕΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ με τον ιθαγενή Ιερέα, είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά και να ακούσετε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από αυτόν τις ανάγκες !!

Εξάλλου ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ οι Ιερείς που σας παρουσιάζουμε διατηρούν λογαριασμούς στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ( Facebook, Twitter, Instagram κλπ ) και επομένως μπορείτε ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ να δείτε μέσα από τα κείμενα τους και τις φωτογραφίες τους το έργο που επιτελείτε !!!

Και θα ρωτήσει κανείς αν κάτι τέτοιο είναι αποτελεσματικό …

Αν σας λέγαμε ότι στους πρώτους ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ της ύπαρξης του ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ έγινε η αφορμή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ CENT να διατεθουν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από ΕΣΑΣ σχεδόν ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ σε ΠΟΛΛΟΥΣ ιθαγενείς Ιερείς και να γίνουν ΕΡΓΑ , πολλά ΕΡΓΑ, πάρα πολλά ΕΡΓΑ που τα ΒΛΕΠΕΤΕ σε φωτογραφίες στα συγκεκριμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τι θα λέγατε ;

Εμείς σας αποδεικνύουμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ ότι ο συγκεκριμένος τρόπος είναι πολύ πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ από το να σας λέγαμε δώστε τον ΠΡΟΜΑΧΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ χρήματα να στείλει στους Πατέρες στην Αφρική !!

Και ΑΥΤΟ ακριβώς το μοντέλο το ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΦΑΝΟ και ΕΝΤΙΜΟ μοντέλο θα εφαρμόσουμε σταδιακά από τις αρχές του 2019 ΚΑΙ για τις Δράσεις που είχε έως σήμερα το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών !!!

Δηλαδή ΑΝΤΙ να υπάρχει ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ – το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών για πάνω από μία δεκαετία, ή ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ σήμερα – που να αναλαμβάνουν την εκτύπωση, διάθεση και αποστολή των δεμάτων με τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια των Χαιρετισμών, μία Δράση που κοστίζει ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ , χρήματα που προσέφεραν αγόγγυστα επί χρόνια οι ολιγάριθμοι “γνωστοί-άγνωστοι” του Ιστολογίου και εδώ και οκτώ μήνες και ΟΛΟΙ εσείς που αγοράσατε κάποιο από τα τρία βιβλία μας, μιας και τα έσοδα τους πήγαν ΟΛΑ στον σκοπό αυτό, να επιμεριστεί ΑΥΤΟ σε ΟΛΟΥΣ κι ΟΛΕΣ εσάς !

Ας το αναλύσουμε !!!!

ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών μοιράζονται από τους Διαχειριστές του Ιστολογίου των Χαιρετισμών από το 1983 !!! ΜΑΛΙΣΤΑ εδώ και ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!

Αρχικά με τα μικρά μέσα που διέθεταν αγόραζαν από τον “Απόστολο Βαρνάβα” τα βιβλαρίδια με το μπλε σκούρο εξώφυλλο και το τραχύ σκουρόχρωμο χαρτί , για να τα αντικαταστήσουν αργότερα με άλλα βιβλαρίδια Χαιρετισμών που αγόραζαν από τον Σαίτη, Κυπρή και Στύλο Ορθοδοξίας !!

Γύρω στο 2003 ξεκίνησαν να τυπώνουν οι ίδιοι ΠΑΝΤΑ με δικά τους έξοδα σε Τυπογραφεία και με περίπου με την μορφή που βλέπετε σήμερα τα τευχίδια των Χαιρετισμών !

Από το 2007 ξεκίνησε η ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ των ΔΩΡΕΑΝ τευχίδίων των Χαιρετισμών σε Ιερές Μονές και Κελλία του Αγίου Όρους και άλλων Κληρικών !!

Αυτοί που αγόρασαν το βιβλίο του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ “Τα θαύματα των Χαιρετισμών ….σήμερα” που αφιερώθηκε στην σεπτή μνήμη του μακαριστού Οσίου πατρός ημών Νεκταρίου Βιτάλη θα διάβασαν τις ΙΔΙΟΧΕΙΡΕΣ επιστολές του από το 2008 και 2009 με τις οποίες τους ευχαριστούσε για τα δέματα με τους Χαιρετισμούς και τις Εικόνες που του έστελναν !!

Κοντολογίς το έργο των Χαιρετισμών με την διάθεση ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων Χαιρετισμών που στέλνονται ΔΩΡΕΑΝ ( με πληρωμένα δηλαδή από τον αποστολέα ΚΑΙ τα ταχυδρομικά τέλη ) γίνεται για ΠΑΝΩ από μία δεκαετία !

Το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών μετράει ΠΕΝΤΕ μόλις χρόνια ζωής ! Αλλά με την δημοσιότητα που απέκτησε έγινε αφορμή να γίνεται πλέον σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ το έργο της διάδοσης των Χαιρετισμών !

Μέχρι την στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές έχουν ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ πάνω από 400.000 τευχίδια Χαιρετισμών !!

Συγκεκριμένα 457.000 τευχίδια !!!!

Και μετράμε τα τευχίδια από το 2007 και εντεύθεν !!

Από αυτά τα 400.000 τευχίδια πληρώθηκαν από τους “γνωστούς-αγνώστους”, 50.000 από αδελφό στην Βόρειο Ελλάδα , ΚΑΙ τα επτά χιλιάδες, που φέρουν το σήμα του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, έχουν πληρωθεί από ΕΣΑΣ , ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που μας εμπιστευτήκατε και αγοράσατε κάποιο από τα ΤΡΙΑ βιβλία μας και χρηματοδοτήσατε την ΝΕΑ παρτίδα των ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ που σταδιακά θα μας παραδοθούν!!!!

ΑΣΦΑΛΩΣ και τα έσοδα από την διάθεση των βιβλίων ΔΕΝ ήταν τόσο πολλά που να χρηματοδοτήσουν την νέα παρτίδα των ΔΕΚΑΔΩΝ χιλιάδων !!!

ΑΣΦΑΛΩΣ και οι γνωστοί-άγνωστοι έβαλαν ξανά πλάτη για να μπορέσουμε να τυπώσουμε μεγάλο τιράζ και να συμπιέσουμε έτσι το κόστος παραγωγής ( είναι ευνόητο ότι αν δοθεί μία παραγγελία για 50.000 τευχιδίων η τιμή ανά μονάδα είναι πιο φτηνή από μία παραγγελία 10.000 βιβλιαριδίων )

ΟΜΩΣ πέρα από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ( για τα δικά μας μέτρα ) κόστος παραγωγής και εκτύπωσης ΥΠΑΡΧΕΙ και το ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΕΟΝ ( για τα δικά μας δεδομένα πάντα ) κόστος ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ !!

Αθροίσαμε τα ταχυδρομικά τέλη που πληρώθηκαν από τις αρχές του έτους από το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών για την ΔΩΡΕΑΝ αποστολή των δεμάτων με τα ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια των Χαιρετισμών ! Το ποσό των αρκετών χιλιάδων ευρώ που πληρώθηκε ΜΟΝΟ στα ΕΛΤΑ για την ΔΩΡΕΑΝ αποστολή των δεμάτων είναι για εμάς ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ μιας και ΔΕΝ έχουμε ούτε συνδρομές μελών, ούτε χορηγίες, ούτε δωρεές ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!

Τα τιμολόγια της τάξης των 350 και 400 ευρώ για ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ειδικά μετά τον Απρίλιο είναι στην διάθεση σας !!!

Κάντε τον πολλαπλασιασμό και θα καταλάβετε !!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ είναι δυνατόν να συνεχιστεί !!

Έχουμε πλέον φτάσει όχι στα όρια μας – αυτά τα ξεπεράσαμε χρόνια πριν – αλλά σε σημείο …. του δεν πάει παρακάτω !!!

ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΕΝ θα γίνουμε ΕΠΑΙΤΕΣ !!!

Αυτό που ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ και ΕΦΕΞΗΣ θα ακολουθήσουμε είναι κάτι πολύ ΑΠΛΟ και ήδη ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ αν κρίνουμε από την επιτυχία της Δράσης μας για την Εξωτερική Ιεραποστολή !!

ΟΠΩΣ ακριβώς σας ενημερώνουμε για τις συγκεριμένες ανάγκες , συγκεκριμένων Ιερέων σε συγκεκριμένες Μητροπόλεις της Αφρικής και ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ απευθείας στέλνετε χρήματα ΧΩΡΙΣ να διαμεσολαβεί ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ παρά μόνο σε επίπεδο πληροφόρησης κι ενημέρωσης ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ από τις αρχές του 2019 θα σας εμημερώνουμε ΤΟΣΟ μέσα από το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών, ΟΣΟ και μέσα από τον ΠΡΟΜΑΧΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ για τις ανάγκες Ιερών Μονών, Ιερών Ναών και μεμονωμένων Ιεραποστόλων και ΕΣΕΙΣ , ο καθένας δηλαδή από εσάς ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ θα αναλαμβάνει να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες !!

ΠΩΣ ?? ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ !!!!!

Εμείς θα σας λέμε για παράδειγμα ότι η τάδε Ιερά Μονή στην Ήπειρο ζητάει 2500 ή 3000 ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια Χαιρετισμών !!

Θα σας δίνουμε το τηλέφωνο του Ηγουμένου ή της Ηγουμένης και θα μιλάτε ΕΣΕΙΣ προσπωπικά μαζί της ή μαζί του !

Στη συνέχεια θα αγοράζετε ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΟΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ( πχ από ΣΑΙΤΗ – ΚΥΠΡΗ – ΣΤΥΛΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ και ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ μικρότερους ) όσα τεμάχια σας επιτρέπουν οι οικονομικές σας δυνάμεις και θα τα στέλνετε στην συγκεκριμένη Ιερά Μονή ή Ιερέα !!!

Ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ εννοείται ότι ΔΕΝ θα έχουν την παραμικρή οικονομική ανάμιξη !!

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ !!

ΕΣΕΙΣ εφεξής θα αναλάβετε να καλύπτετε τις ανάγκες των Ιερών Μονών , Ιερών Ναών, Κατηχητικών, Κύκλων κλπ !!

ΑΣΦΑΛΩΣ και εμείς όπως κάνουμε ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ χρόνια τώρα και ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΑ θα στέλνουμε ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ τα ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΥΧΙΔΙΑ σε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ από τους ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ βαστάζους και βαστάζες μας !!

Μέχρι το σημείο που κι εμείς θα το αντέχουμε !!

ΑΣΦΑΛΩΣ και ΟΛΑ τα χρήματα από την διάθεση των ΤΡΙΩΝ μας βιβλίων θα διατεθούν ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ στον σκοπό αυτό !!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορούμε ΠΛΕΟΝ να συνεχίσουμε ένα ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ !!

Εμείς θα κάνουμε αυτό που μπορούμε ΑΛΛΑ το ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ θα το κάνετε πλέον ΕΦΕΞΗΣ ΟΛΟΙΙ εσείς ποιυ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ και τους ΧΑΙΡΕΤΙΜΟΥΣ ΤΗΣ !!!!

Εμείς θα σας ενημερώνουμε ΔΗΜΟΣΙΑ με αναρτήσεις μας ότι ο τάδε Ιερός Ναός ή ή δείνα Ιερά Μονή ή ο τάδε ιδιώτης Ιεραπόστολος μας έστειλαν email ή εποικοινώνησαν μαζί μας και ζητούν ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια Χαιρετισμών !!

ΚΑΙ εκεί ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ το έργο μας !!

Εσείς θα επικοινωνήσετε μαζί τους, εσείς θα αγοράσετε ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΣΑ ΤΕΥΧΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ και ΕΣΕΙΣ θα τα στείλετε !!

ΟΠΩΣ ακριβώς και με την Εξωτερική Ιεραποστολή !!

ΕΤΣΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ δεν θα βρεθει ΠΟΤΕ να πει ότι το Ιστολόγιο ή ο Πρόμαχος γίναμε Χριστέμποροι και καπηλευτήκαμε για οικονομικο όφελος τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ !!!

Καλο υπόλοιπο νηστείας αδελφοί !! Ούτε ψάρι πλέον !!!

Καλά Χριστούγεννα !!!!

Comment (2)

 1. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΣΚΟΛΕΤΟΣ 17 Δεκεμβρίου 2018 at 23:30

  Παρακαλώ θα ήθελα να παραλάβω τους χαιρετισμούς της Παναγίας στην ακόλουθη διεύθυνση.

  Μεγάλου Σπηλαίου 11,
  Αθήνα
  Τ.Κ 11522

  Reply
  1. Sofia Kioroglou 7 Ιανουαρίου 2019 at 22:48

   Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο εσωτερικής Ιεραποστολής Κύριο Αριστομένη στο τηλέφωνο 6980152079.

   Reply

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *