ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑ !!!!

Όταν με την Χάρη του Θεού ξεκίνησε πριν έξι μήνες ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ να δραστηριοποιείται συστηματικά ΠΕΡΑ από την Εσωτερική Ιεραποστολή ( με την γνωστή σε όλους σας ΔΩΡΕΑΝ διανομή των βιβλαριδίων των Χαιρετισμων, των Εικόνων και του λοιπού Ιεραποστολικού υλικού ) ΚΑΙ στην Εξωτερική Ιεραποστολή ΚΑΝΕΝΑΣ μας ΔΕΝ μπορούσε να φανταστεί την απήχηση που θα είχαμε και την ουσιαστική βοήθεια που θα προσφέραμε !!

Ευθύς εξ αρχής ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ από κάθε άλλο Σύλλογο, Σωματείο ή Ένωση που δραστηριοποιείται στην Εξωτερική Ιεραποστολή μιας και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ζητήσαμε ως ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ούτε ένα cent να δοθεί στην Συναλληλία μας ΑΛΛΑ παρακαλούσαμε όποιον κι όποια θέλει να βοηθήσει να επικοινωνήσει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με τους ντόπιους Ιερείς στην Ουγκάντα και αλλαχού και να στείλει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στον τραπεζικό τους λογαριασμό τον οβολό του.

Το πως βοηθάμε οικονομικά και υλικοτεχνικά εμείς ως μέλη της Συναλληλίας αυτό ας το γνωρίζει ΜΟΝΟ ο Κύριος μας και οι αποδέκτες της αρωγής μας !

Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως βοηθάτε ΟΛΟΙ εσείς οι φίλοι του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ που διαβάζετε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις αναρτήσεις της αδελφής μας συγγραφέως και ποιήτριας κας Σοφίας Κιόρογλου, της ψυχής και της κινητήριας δύναμης του ΠΡΟΜΑΧΟΥ στον τομέα της Εξωτερικής Ιεραποστολής !!

Σε ένα μικρό θαύμα που βιώσαμε σήμερα Τετάρτη 17 Οκτωβρίου θα αναφερθούμε !!

Σε μία σειρά “τυχαίων” συμπτώσεων που μας φανέρωσαν την Πρόνοια του Τριαδικού μας Θεού για τα ορφανά του στη Ουγκάντα, για τα οποία η καλή μας αδελφή με όλη της την δύναμη εργάζεται !!

Εντεκα και μιση επικοινωνεί η καλή μας Σοφία με τον αδελφό της Συναλληλίας μας που δέχεται τα τηλέφωνα όλων όσων επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τον ΠΡΟΜΑΧΟ !

Και ενώ μιλούσαν για τα θέματα της Ιεραποστολής ξαφνικά ο αδελφός μας την διακόπτει

“Σοφία μου με καλούν από έναν άγνωστο τηλέφωνο ! Σε κλείνω να απαντήσω και σε ξανακαλώ !”

Από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου ακούστηκε η φιλική φωνή μιας κυρίας

“Καλημέρα σας ! Θέλω να μιλήσω με τον υπεύθυνο της Εξωτερικής Ιεραποστολής του ΠΡΟΜΑΧΟΥ.Θέλω να βοηθήσω τον Πατέρα Μεθόδιο και τα ορφανά του !!!”

“Κυρία μου !! Μόλις τώρα μιλούσα με την κα Σοφία Κιόρογλου, την υπεύθυνη της Εξωτερικής Ιεραποστολής ! Και διέκοψα το τηλεφώνημα μας για να σας απαντήσω !! Πω πω ! Τι σύμπτωση ! Πως ο καλός μας Θεός μας εκπλήσσει πάλι ευχάριστα !! Όπως γνωρίζετε εδώ στον ΠΡΟΜΑΧΟ ΔΕΝ δεχόμαστε χρήματα , αλλά με χαά να σας φέρουμε σε επαφή με τον ίδιο τον Ιερέα. Η κα Κιόρογλου θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας αν το επιθυμείτε !!”

Έτσι κι έγινε !Ο αδελφός μας κάλεσε την Σοφά μας, της έδωσε το τηλέφωνο και αυτή κάλεσε άμεσα την καλή μας κυρία !

Δεκα λεπτά αργότερα η Σοφία μας κάλεσε τον αδελφό μας !!

“Θαύμα αδελφέ μου !!! ΘΑΥΜΑ !!! Θυμάσαι που σου είχα πει ότι ο πατέρας Μεθόδιος ήθελε να αγοράσει για το Ορφανοτροφείο μία εφαπτόμενη έκταση ώστε να ανεγείρει το Σχολείο για τα ορφανά !!Και βλέπεις πόσο πολύ προσπάθησα να το επικοινωνήσω αυτό, να ενημερώσω δηλαδή τον κόσμο ,μέσα από την ισοσελίδα μας εδώ στον ΠΡΟΜΑΧΟ και στο Facebook !! Ε …. λοπον δεν θα το πιστέψεις !!! Η κυρία με την οποία μόλις μίλησα θα καταθέσει ΑΜΕΣΑ στον τραπεζικό λογαριασμό του πατρός Μεθοδίου ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ !!! Το καταλαβαίνεις αδελφέ μου !!! Χίλια ευρώ !! Με το ποσό αυτό ΚΑΙ η τεράστια έκταση θα αγοραστεί ΚΑΙ η ανέγερση των αιθουσών του Σχολείου θα ξεκινήσει !!!!”

Με δάκρυα ευγνωμοσύνης στην Πρόνοια του Τριαδικού μας Θεού δέχθηκε ο αδελφός μας αυτήν την χαρμόσυνη είδηση , δοξολογώντας Τον που εισάκουσε τις προσευχές του πατρός Μεθοδίου και είδε και την εργώδη προσπάθεια της αδελφής μας Σοφίας Κιόρογλου !!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την καλή μας αδελφή για την τόσο γενναιόδωρη προσφορά της που συν Θεώ θα μεταμορφώσει τις ζωές αυτών των μικρών Χριστιανών ορφανών που με τόση αγάπη φροντίζει ο καλός μας Ιερέας ο πατέρας Μεθόδιος !!

Και ασφαλώς να ευχαριστήσουμε ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΥΣ εσάς που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του ΠΡΟΜΑΧΟΥ και ανταποκρίνεστε στο κάλεσμα της αδελφής μας Σοφίας καταθέτοντας τον οβολό σας ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στους λογαριαμούς των καλών Ιερέων !!

Κύριος ο Θεός δια της Υπεραγίας Θεοτόκου να σας ευλογούν δαψιλώς στην ζωή αυτή και εκατονταπλασίως να σας το ανταποδώσουν είς την μένουσαν πόλιν, την οποια όλοι μας επιζητούμε και ευχόμεθα δια του Ελέους του Κυρίου μας και των πρεσβειών της Υπεραγίας Μητρός Του, να αξιωθούμε !

Αμην !! Γένοιτο !!

 

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *