ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΘΑΥΜΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΥ !!!!!

Θα αποφύγω να πω ΘΑΥΜΑ αλλά, συγχωρέσετε με αδελφές κι αδελφοί, θα μιλήσω για ΣΗΜΕΙΟ του Αγιου Φιλουμενου !!!

Η πρώτη προσφορά που έλαβε η Συναλληλία μας ήταν από έναν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΙΛΟ του Αγίου, έναν Κύπριο αδελφό μας, ο οποίος τον γνώριζε χρόνια , είχαν συχνή επικοινωνία και μάλιστα ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ που πήρε φωτογραφίες από το σεπτό σκήνωμα του Μάρτυρος, κατά την πρώτη εκταφή του λειψάνου του με τον Πατριάρχη Διόδωρο !

Την αμέσως επόμενη ημέρα δεχθήκαμε email από έναν ευσεβέστατο Θεοτοκόφιλο αδελφό μας , έναν βαστάζο των Χαιρετισμών, ο οποίος ευλαβείται τον Αγιο, και έχει μάλιστα τμήμα του υποκαμίσου του με το μαρτυρικό του αίμα, ο οποίος ζήτησε να συνδράμει στην ανέγερση του Ιερού Ναού του στην Κένυα !

Και ΑΚΡΙΒΩΣ την τρίτη ημέρα από την δημοσίευση της Δράσης μας , δεχθήκαμε ένα τρίτο email από μία εν Χριστώ αδελφή μας , της οποίας ο Μοναχός αδελφός φέρει το Ονομα του Νεομάρτυρος !

Πείτε μας εύπιστους ! Πείτε μας γραφικούς ! Ότι θέλετε ας μας χαρακτηρίσετε !

Εμείς όμως πιστεύουμε ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ότι ΔΕΝ είναι δυνατόν οι ΤΡΕΙΣ πρώτοι που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν να έχουν αυτή την ΑΜΕΣΗ σχέση με τον Αγιο !

Ο πρώτος προσωπικός του φίλος ! Ο δεύτερος φέρει κομμάτι του υποκαμίσου του με το αίμα του από την σφαγή του ! Και της τρίτης ο αδελφος ονομάζεται Φιλούμενος !

Και είναι οι ΤΡΕΙΣ πρώτοι που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν !

Ναι, ναι ασφαλώς κάποιοι θα πουν ότι είναι σύμπτωση, μια αλληλουχία τυχαίων γεγονότων !

Επειδή όμως εμείς οι αφελείς ΔΕΝ πιστεύουμε σε συμπτώσεις , ας μας επιτρέψετε να βλέπουμε μέσα από αυτά τα τυχαία για άλλους γεγονότα το χέρι του Αγίου που από την Ανω Ιερουσαλήμ διευθετεί τα του Οίκου του, και φωτίζει άγιες ψυχές να συνδράμουν στην ανέγερση του Ιερού Ναού του !

Να τονίσουμε για πολλοστή φορά !

Οι δωρεές σας θα γίνονται απευθείας από ΕΣΑΣ στον πατέρα Μεθόδιο στην Κένυα, μέσω κατάθεσης στην Western Union, την οποία θα κάνετε ΕΣΕΙΣ σε οποιοδήποτε Κατάστημα των ΕΛΤΑ

Ετσι διασφαλίζεται ΑΠΟΛΥΤΗ διαφάνεια της διάθεσης των χρημάτων σας , μιας και ΔΕΝ μεσολαβεί πουθενά η Συναλληλία μας !

Και μάλιστα μπορείτε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Ιερέα στο Facebook ΚΑΙ φυσικά και μέσα από τις αναρτήσεις μας εδώ στο site του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ να βλέπετε την πορεία των εργασιών για την ανέγερση του Ιερού Ναού, ώστε να είστε βέβαιοι ότι το παραμικρό cent που δίνετε διατίθεται για τον άγιο αυτό σκοπό !

Όλα τα μέλη της Συναλληλίας θέλουμε να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αγάπη με την οποία περιβάλλετε την νέα αυτή Δράση της Συναλληλίας μας και να σας ευχηθούμε καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής !

Η Παντευλόγητος Μητέρα μας και Μητέρα του Θεού ημών , η Δέσποινα των Αγγέλων και δική μας, η Υπεραγία Θεοτόκος, Της οποίας η Τέταρτη Στάση των Χαιρετισμών θα ψαλλεί σήμερα , δια πρεσβειών του Νεομάρτυρος Αγιου Φιλουμενου, να σας σκεπάζει και να σας προσταυεύει !

Αμήν ! Γένοιτο !

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *