Και η καταγραφή θαυμάτων συνεχίζεται ….της Σοφίας Κιόρογλου

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

Μία καταγραφὴ θαυμαστῶν ἐμπειριῶν ποὺ συνέβησαν στὴν Ἁγία Γῆ τῶν Ἱεροσολύμων καὶ τοῦ Σινᾶ σὲ πρόσωπα τῆς διπλανῆς πόρτας.

Πρόκειται γιὰ τὸ δεύτερο βιβλίο τῆς σειρᾶς «Ἁγιοταφίτικα» ποὺ ἐκδίδεται ἀπὸ τὸν Ἐκδοτικὸ Οἶκο «Πρόμαχος Ὀρθοδοξίας» ποὺ ἀνήκει στὴν ὁμώνυμη Ὀρθόδοξη Χριστιανικὴ Ἱεραποστολικὴ καὶ Φιλανθρωπικὴ Συναλληλία.

Ἡ σειρὰ ἀποτελεῖται ἀπὸ δύο συνολικὰ βιβλία. Τὸ πρῶτο “Λογοτεχνικὲς διαδρομὲς στὴν Ἁγία Γῆ” εἶναι ἕνα βιβλίο ποὺ περιέχει κάθε μορφὴ λόγου ἄλλοτε ποιητικοῦ καὶ ἄλλοτε καθαρὰ ἀφηγηματικοῦ.

Τὸ δεύτερο φέρει τὸν τίτλο «ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ» καὶ ἀπευθύνεται στὸν ἁπλὸ χριστιανό, στὸν καλοπροαίρετο πνευματικὸ ἄνθρωπο ἐνῶ παράλληλα τὸ ὅλο πνεῦμα τοῦ βιβλίου ἀπὸ τὴν πρώτη ἕως τὴν τελευταία σελίδα εἶναι ψυχοδροσιστικὸ καὶ ὄχι ψυχρὰ ἐπιστημονικό. Σκοπός του εἶναι νὰ φέρει τὸν ἀναγνώστη του κοντὰ στὸν Χριστὸ καὶ τὴν Παναγιά μας, στὴν ἀληθινὴ χαρὰ τῆς πνευματικῆς ζωῆς. 

Κάθε μέρα έρχονται καινούργια θαύματα…γι’αυτο εχουμε καθυστερήσει να εκδώσουμε το νέο αυτό βιβλίο. Θαυματουργικά ήρθε στα χέρια μας το αλφαβητάρι ενός Ασκητου του Ιορδάνου αλλά και πολλά άλλα υπερφυή θαυμαστά γεγονότα και έτσι είμαστε στο στάδιο των τελικών διορθώσεων πριν κυκλοφορήσει.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΡΙΑΚΟΣΤΗ ΕΒΔΟΜΗ

Τὸ συγκλονιστικὸ θαῦμα τῆς Μαρίας Γιαχνάκη καὶ τῆς δικιᾶς μας Μαρίας.

Γνωρίζουμε ὅλοι τὸ μεγάλο θαῦμα ποὺ ἔζησε ἡ Ἡ Μαρία Γιαχνάκη, ἡ γνωστὴ σὲ ὅλους μας ρεπόρτερ καὶ ἀνταποκριτὴς τοῦ γνωστοῦ τηλεοπτικοῦ σταθμοῦ. Ζοῦσε, ὅπως ὁμολογεῖ ἡ ἴδια, χωρὶς ἰδιαίτερη σχέση μὲ τὸν Θεὸ καὶ τὴν Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία Του. Ὅταν μάλιστα ἔμαθε πὼς πάσχει ἀπὸ Καρκίνο, τὰ πάθη της φούντωσαν ἀκόμα περισσότερο! Ὅλως « τυχαίως » ὅμως, τὸ ἀμέσως ἑπόμενο ρεπορτάζ της, ἦταν στοὺς Ἁγίους Τόπους…!Μόλις ἔφθασε ἐκεῖ, τὴν συναντᾶ ἡ Εἰρήνη, ἡ ὁποία τὴν ξεναγεῖ στὰ Πανάγια προσκυνήματα .Μετὰ τὴν ἐπιστροφή της στὴν Ἑλλάδα, ἔκανε ἐπαναληπτικὲς ἐξετάσεις καὶ τί νὰ δεῖ; Ὁ καρκίνος εἶχε ἐντελῶς ἐξαφανιστεῖ ! Το φαινόμενο εμφανίσεων Αγίων και Ασκητών στο Σινα και την Αγία Γη δεν είναι σπάνιο. Το παρόν βιβλίο περιλαμβάνει τουλάχιστον τρεις εμφανίσεις Αγίων, όπως της Μαρίας της ΑΙΓΥΠΤΙΑΣ σε συμπροσκυνητρια μου αλλά και άλλων που θα διαβάσετε παρακάτω. Όσο για την θεραπεία σοβαρών ασθενειών, έχουμε και την μαρτυρία μίας φίλης καὶ συμπροσκυνήτριάς μου της Μαρίας Κ. μὲ τὴν ὁποία πρόπερσι συναντηθήκαμε τελείως τυχαία στὰ Ἱεροσόλυμα γιὰ τὴν ἁφὴ τοῦ Ἁγίου Φωτός. Πρὶν 6 μῆνες ὅπως μᾶς διηγήθηκε διεγνώσθη μὲ καρκίνο στὴν μήτρα ὁ ὁποῖος ἦταν μεταστατικός. Οἱ γιατροὶ δὲν τῆς ἔδιναν ἐλπίδες ζωῆς. Ἡ ἴδια πολὺ βαθιὰ θρησκευόμενη ἀποφάσισε νὰ μεταβεῖ στὰ Ἱεροσόλυμα γιὰ νὰ προσκυνήσει στὸν Πανάγιο Τάφο ἐλπίζοντας στὸ θαῦμα. Πράγματι, γυρνώντας στὴν Ἑλλάδαὑπεβλήθη σὲ ἐξετάσεις οἱ ὁποῖες ὅμως δὲν ἔδειξαν κανένα ἴχνος καρκίνου. Ὁ γιατρὸς δὲν τὸ πίστευε.Ἀπὸ τότε μία φορὰ τὸν χρόνο ἔρχεται στὰ Ἱεροσόλυμα γιὰ νὰ εὐχαριστήσει τὸν Κύριό μας…

Επαναλαμβάνουμε ότι μπορείτε να πάτε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Βιβλιοπωλείο, Εκκλησιαστικό ή μη, και να παραγγείλετε τα “Θαύματα των Χαιρετισμών…σήμερα”, το “Δάκρυ στο Εγώ” και τις “Λογοτεχνικές Διαδρομές στην Αγία Γη”

Φωτογραφία από το σπήλαιο την ημέρα της εορτής του Αγίου Στεφάνου

Επειδή κάποιοι με τα email σας και τα τηλέφωνα σας εκφράσατε το παράπονο ότι πολλά Βιβλιοπωλεία ΔΕΝ έχουν ετοιμοπαράδοτα τα βιβλία μας , για τον λόγο αυτό σας προτείνουμε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ το Βιβλιοπωλείο ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ στο Σύνταγμα, στην οδό Βουλής 36, το οποίο με ένα σας τηλεφώνημα στο 210 32 34 411 αναλαμβάνει να σας το αποστείλει με courier σε ΟΛΗ την Ελλάδα !
Τόσο το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών στο email  : xairetismoitheotokou@gmail.com όσο και ο Πρόμαχος Ορθοδοξίας στο emai : info@promachos.gr θα δέχονται τα email σας για την ΔΩΡΕΑΝ αποστολή των τευχιδίων των Χαιρετισμών και του υπόλοιπου ιεραποστολικού υλικού.

Πάντα ΔΩΡΕΑΝ.

Και με ΔΩΡΕΑΝ την αποστολή, όπως κάνουμε δέκα χρόνια τώρα.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Μετά από μία ομολογουμένως μεγάλη περίοδο απουσίας μας από την ενημέρωση του Ιστολογίου των Χαιρετισμών ξεκινάμε με την Χάρη του Θεού μας την επικοινωνία μας.
Πριν ξεκινήσουμε την αρθρογραφία μας σχετικά με τους Χαιρετισμούς και τα θαύματα τους, τα οποία έχουν τόσο πολύ πληθύνει το τελευταίο διάστημα , ώστε θα χρειαστούν ακόμη τόμοι πολλοί για να τα συμπεριλάβουμε στις προσεχείς μας Εκδόσεις, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε αδρομερώς για την πορεία των Ιεραποστολικών και Φιλανθρωπικών μας Δράσεων, οι οποίες χάριτι Θεού επεκτείνονται
Στο εξάμηνο αυτό της απουσίας μας επικεντρωθήκαμε στην προώθηση της Δράσης της Συναλληλίας μας ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ αναφορικά με την διάδοση των Χαιρετισμών !
Εξάλλου και η έκδοση των τριών μας βιβλίων αυτόν ακριβώς τον σκοπό εξυπηρετούσε
Με τα πρώτα έσοδα που είχαμε τον Απρίλιο και Μάιο από την διάθεση των βιβλίων μας προχωρήσαμε στην παραγγελία 10.000 βιβλαριδίων – δηλαδή μικρών βιβλίων, των γνωστών σας από δεκαετίας τευχιδίων με την μεγάλη γραμματοσειρά – με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας, προκειμένου να καλύψουμε τις επιτακτικές ανάγκες από την τεράστια ζήτηση των Χαιρετισμών.
Έτσι μέχρι τέλους Ιουνίου είχαν μοιραστεί αυτές οι 10.000 Χαιρετισμοί ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των βιβλαριδίων στα 345.000 τεμάχια !
Τον Ιούλιο που μας πέρασε η Συναλληλία προχώρησε στην έκδοση 10.000 βιβλαριδίων με τους Χαιρετισμούς στην Υπεραγία Θεοτόκο μας ΚΑΙ τον Μικρό Παρακλητικό Της Κανόνα !
Πάνω από 5.000 από τα πολυτελή τετράχρωμα τευχίδια με τις βυζαντινές μικρογραφίες δόθηκαν ως ευλογία – δηλαδή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ – μέχρι το Δεκαπενταύγουστο σε Ιερές Μονές, Πνευματικούς και φυσικά σε όσους παρήγγειλαν τα βιβλία που έχουμε εκδώσει απευθείας από εμάς !
Έτσι με την Χάρη του Αγίου Θεού φτάσαμε τα 350.000 τευχίδια που έχουν δοθεί ΔΩΡΕΑΝ προκειμένου να γνωρίσουν οι αδελφοί μας την Χάρη των Χαιρετισμών !
Πάντα με την δική σας βοήθεια και την δική σας αγάπη που φάνηκε από τις συνεχιζόμενες αγορές των βιβλίων μας τον Ιούλιο και τον Αύγουστο παραγγείλαμε 50.000 τευχίδια Χαιρετισμών !
Προκειμένου να συμπιέσουμε το κόστος εκτύπωσης που για τις πρώτες 350.000 βιβλαρίδια που μοιράσαμε ήταν πραγματικά πάρα πολύ υψηλό, δεδομένου ότι είχαμε επιλέξει τα πλέον “ακριβά” χαρτιά για τα τευχίδια των Χαιρετισμών ( σαμουά χαρτί για τα εσώφυλλα, χόντρο βέλβετ για τα εξώφυλλο ) , αποφασίσαμε τα επόμενα 50.000 να είναι πιο οικονομικά , και έτσι αρχές Σεπτεμβρίου παραλάβαμε τα 50.000 τεμάχια που είναι μεν ακριβώς τα ίδια, όσον αφορά το μέγεθος της γραμματοσειράς και τις βυζαντινές μικρογραφίες των αρχιγραμμάτων σε δίχρωμη εκτύπωση, αλλά με σαφώς πιο οικονομικό χαρτί, τόσο εσώφυλλα, όσο και εξώφυλλο.
Ασφαλώς και θα θέλαμε να συνεχίσουμε την ίδια πολυτελή έκδοση, με τα ίδια πολυτελή χαρτιά και την υψηλή αισθητική, αλλά η συνεχώς διογκούμενη ζήτηση και τα περιορισμένα μας οικονομικά μέσα μας έφεραν στο αδήριτο δίλημμα, είτε να τυπώσουμε 30.000 από την ακριβή έκδοση, είτε να τυπώσουμε 50.000 από την πιο οικονομική έκδοση με το “μαλακό” εξώφυλλο, χωρίς τις επιπρόσθετη πτύχωση των εξώφυλλων ( τα “αυτάκια” που λένε οι τυπογράφοι ) και με το απλό τυπογραφικό χαρτί.
Θεωρήσαμε ότι στην προκειμένη φάση αυτό που προέχει είναι να καταστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι αδελφοί μας γνώστες της Χάριτος των Χαιρετισμών, και για αυτό πήραμε αυτήν την απόφαση !
Έτσι με την Χάρη του Θεού και της Παναγίας μας 400.000 τευχίδια Χαιρετισμών τυπώθηκαν από την αναξιότητα μας μέχρι σήμερα !
Ευελπιστούμε με την δική σας στήριξη και αγάπη και προσβλέποντας στις αγορές των βιβλίων μας που θα γίνουν κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, να μπορέσουμε στο επόμενο τρίμηνο μέχρι το τέλος του 2018 να προβούμε στην έκδοση ακόμη 100.000 βιβλαριδίων, ώστε να μπορέσουμε να “καυχηθούμε” εν Κυρίω πάντοτε, ότι φτάσαμε με την Χάρη της Παναγίας μας το μισό εκατομμύριο ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών ……για αρχή !!
Φυσικά όλα αυτά είναι ευσεβείς πόθοι μας και είναι άμεσα εξαρτώμενοι από την πορεία διάθεσης των τριών βιβλίων της Συναλληλίας μας, με τα έσοδα των οποίων εκδόθηκαν τα τελευταία 60.000 τευχίδια που μοιράζουμε και τα επόμενα 100.000 που “ονειρευόμαστε” και προσευχόμαστε να μας αξιώσει η Παναγία μας να εκδοθούν μέσα στο επόμενο τρίμηνο !
Έχουμε ήδη επεκτείνει το δίκτυο διανομής των βιβλαριδίων μας !
Πολλές Βιβλιοπωλεία Ιερών Μητροπόλεων της Πατρίδας μας διαθέτουν ΔΩΡΕΑΝ τα τευχίδια των Χαιρετισμών που τους στέλνουμε, και πολλά Βιβλιοπωλεία συμμετέχουν στην Δράση μας αυτή !
Αυτό όμως το οποίο είναι για την Συναλληλία μας ιδιαίτερα σημαντικό είναι ή συνέργεια μας με την Ιερά Μονή Παρακλήτου για την διάδοση των Χαιρετισμών !
Οι Πατέρες έδωσαν την ευλογία τους και εφεξής αδελφοί μας θα μεταφέρουν με βαν κούτες στην Ιερά Μονή στον Ωρωπό, και από εκεί οι Πατέρες στα δέματα που αποστέλλουν σε όλη την Ελλάδα θα συσκευάζουν μαζί με τα έντυπα τους και τα τευχίδια των Χαιρετισμών της Παναγίας μας.
Παράλληλα και εμείς – όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει όσοι λάβατε το τελευταίο δέματα από το Ιστολόγιο μας – μαζί με τα ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια Χαιρετισμών που αποστέλλουμε βάζουμε σε κάθε μας δέμα και τα Ιεραποστολικά έντυπα της Ιεράς Μονής Παρακλήτου, ώστε να ωφελούνται οι αδελφοί μας !
Αυτά στο πλαίσιο της Εσωτερικής μας Ιεραποστολής !
Στο πλαίσιο της Εξωτερικής Ιεραποστολής θέλουμε με χαρά να σας ενημερώσουμε ότι τμήμα των εσόδων από την διάθεση των τριών μας βιβλίων έχει κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ντόπιων Ιερέων στην Αφρική, και έχουμε στη διάθεση σας τις ευχαριστήριες επιστολές τους.
Το σημαντικό όμως είναι ότι καθιστώντας γνωστές τις ανάγκες τους αλλά και το τεράστιο Ιεραποστολικό έργο που επιτελούν έχουμε ευαισθητοποιήσει αδελφούς μας , οι οποίοι ενισχύουν – οι ίδιοι απευθείας τους Ιερείς στην Αφρική – το έργο των Πατέρων καταθέτοντας απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Πατέρων τον οβολό τους, που πραγματικά πιάνει τόπο !
Θέλουμε να τονίσουμε ότι τόσο το Ιστολόγιο, όσο και η Συναλληλία μας ΔΕΝ συγκεντρώνουμε χρήματα τρίτων, αλλά απλά σας ενημερώνουμε για τις όποιες ανάγκες, προκειμένου εσείς οι ίδιοι να καταθέσετε ότι προαιρείσθε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ντόπιων Ιερέων, και να έχετε εσείς οι ίδιοι προσωπικά επαφή μέσω τηλεφώνου ή email με τους ίδιους, ώστε να ενημερώνεστε προσωπικά για το έργο τους.
Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συνεχίζουμε την Δράση μας για την ενίσχυση εμπερίστατων Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων στην οποία ζητούμε την βοήθεια σας !
Όποιος αδελφός ή αδελφή επιθυμεί να ενισχύσει τους Αγιορείτες αγοράζοντας τα ευλογημένα εργόχειρα τους ας μας στείλει ένα email προκειμένου να του δώσουμε στοιχεία επικοινωνίας των Πατέρων !
Να τονίσουμε για πολλοστή φορά ότι το Ιστολόγιο και η Συναλληλία ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ δεν εμπορεύονται τα εργόχειρα αυτά, ούτε έχουν άμεση ή έμμεση πρόσοδο από την πώληση τους.
Απλά σας δίνουμε τα στοιχεία επικοινωνίας με τους Αγιορείτες Πατέρες ώστε εσείς απευθείας να επικοινωνήσετε μαζί τους και να προμηθευτείτε απευθείας από τους ίδιους τα ευλογημένα εργόχειρα τους.
Προσωπικά μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι πρόκειται για ευλαβέστατους Μοναχούς που με προσευχή κι αγάπη παρασκευάζουν οι ίδιοι τα εργόχειρα αυτά στις Καλύβες και στα Κελλιά τους, προκειμένου να συντηρούν τα οικοδομήματα αυτά και να συντηρούνται και οι ίδιοι.
Τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώνουμε τόσο από το Ιστολόγιο xairetismoi.blogspot.gr , όσο και από το site του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ promachos.gr για τις Δράσεις μας !
Και όχι μόνο !
Στις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε μέσα από το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών για καινούργια δεδομένα που αφορούν τους Χαιρετισμούς και τα οποία χάριτι Θεού μας “αποκαλύπτει” η Παναγία μας !
Για τον λόγο αυτό σας προσκαλούμε να επισκέπτεστε συχνά το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών xairetismoi.blogspot.gr
Ευχόμενοι έναν καλό κι ευλογημένο μήνα, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη σας, υποσχόμενοι ότι θα συνεχίσουμε – πάντα με την βοήθεια του Θεού μας και της Υπεραγίας Θεοτόκου – με τις μικρές μας δυνάμεις το όμορφο αυτό Ιεραποστολικό έργο που τόσο αγαπήσατε !
Αμήν ! Γένοιτο !

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *