Έχουμε τώρα και το φαρμακείο μας…Ευχαριστούμε Σταματίνα Μαντζ. από Αθήνα

ΙΑΤΡΙΚΌΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Η συμβολή όλων σας είναι σημαντική. Ο καθένας βάζει το μικρό του λιθαράκι και φτιάχνει κάτι μεγάλο. Χθες χάρη στην Δέσποινα και την παρέα από τη Ρόδο αγοράστηκαν τα μαγειρικά σκεύη. Προ ολίγου μιλήσαμε με τον Πατέρα Μεθόδιο από τον Άγιο Τίμωνα στη Κένυα. Αύριο θα έρθει και το άλλο φορτηγό με τις πέτρες και έτσι σε λίγες μέρες ξεκινά το μεγάλο αυτό έργο της οικοδόμησης του Ορφανοτροφείου για τα παιδάκια μας  με το όνομα της ΟΣΙΑΣ ΜΕΛΑΝΗΣ της ΡΩΜΑΙΑΣ. Στηριζόμαστε στην βοήθεια σας έτσι ώστε τα 44 παιδάκια που περιθάλπτει ο Πατερούλης μας να έχουν μια στέγη και φαγητό. Να είστε όλοι ευλογημένοι αδελφοί μου. Μην τον εγκαταλείψουμε. Τα έξοδα ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι τεράστια.

Σας ευχαριστούμε!!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕΘΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Με τον Πατέρα Μεθόδιο, κλείσαμε 5 χρόνια φιλίας! Για μας πέρα από καρδιακός φίλος είναι κάτι παραπάνω από οικογένεια.

Ο καλός ποιμήν, Πατέρας Μεθόδιος Ντούγκου, συνεχίζει να παλεύει για να κάνει το όνειρο τόσων ορφανών και πάμπτωχων παιδιών πραγματικότητα.

Όπως έχω πει σε παλιότερο αφιέρωμα, ο λόγος που ο Πατέρας Μεθόδιος ξεκίνησε το πρόγραμμα σίτισης ήταν επειδή  κάποια φτωχά παιδιά της ενορίας του έτρωγαν τα κεριά που χρησιμοποιούσε στην εκκλησία γιατί λιμοκτονούσαν. Όταν το ανακάλυψε, σοκαρισμένος αποφάσισε να ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια. Οι συνθήκες διαβίωσης των περισσοτέρων παιδιών που φιλοξενούνται στο κέντρο του είναι επιεικώς άθλιες. Πολλά παιδιά μένουν μόνα τους, άλλα ζούνε σε σπίτια με στέγες γεμάτο μεγάλες οπές από όπου το νερό στάζει και οι γονείς τους είναι άποροι και πάσχουν από ψυχικές διαταραχές ενώ πολλά από αυτά είναι επί μέρες νηστικά.Αυτός και η παπαδιά του κάνουν ότι μπορούν για αυτά τα 44 σε αριθμό παιδάκια και ο αριθμός όλο και μεγαλώνει.

 

Πως μπορείτε ταπεινά να βοηθήσετε το πρόγραμμα σίτισης στην Κένυα; Λοιπόν είναι πολύ απλό…

Για όσους θέλουν να στηρίξουν την ενοριακή προσπάθεια είτε προσφέροντας φαγητό, ρούχα ή ακόμη και ιδέες για το πρόγραμμα σίτισης των παιδιών μπορεί να επικοινωνήσει με την ενορία και συγκεκριμένα με τον Πατέρα Μεθόδιο Ντούνγκου στο facebook:

https://www.facebook.com/joseph.muthama.3745

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ :

Tηλέφωνο επικοινωνίας 254713062723, +254713062723

Διεύθυνση: ,P.O BOX 46119-00100,Nairobi Kenya,

Επίσης μια οικονομική μέθοδος είναι η WESTERN UNION για οικονομική βοήθεια, την οποία μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ αλλά και στο Ταχυδρομείο:

ONOMA :JOSEPH MUTHAMA

EΠΩΝΥΜΟ: NDUGU

XΩΡΑ : KENYA

Αριθμός Λογαριασμού: 1149371773,

Swift code,KCBLKENX

Εmail: joseph ndungu998@gmail.com

Ο Πρόμαχος και όλα τα μέλη της Ορθόδοξης Ιεραποστολικής και Φιλανθρωπικής Συναλληλίας μας σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Ας ενώσουμε όλοι τις προσπάθειες μας για να εξαλείψουμε τις ανισότητες και την πείνα που μαστίζει τους αδελφούς μας. Αμήν.

Σύνταξη και επιμέλεια άρθρου : Σοφία Κιόρογλου

 

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *